2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında Maden Mühendisliği Bölümü Laboratuvarlarını kullanacak lisans ve lisansüstü düzeyindeki araştırmacıların “Laboratuvarlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimini” almaları ve eğitim sonunda yapılan sınavlardan başarılı olmaları şartıyla sertifikalandırılarak kullanımlarına izin verilecektir.

Bu eğitim; her dönem başında yapıldığı gibi bu dönem için de bir kereye mahsus 07.10.2024 Pazartesi günü saat 13.00’te Mühendislik Fakültesi 102 nolu konferans salonunda Öğr. Gör. Oğuzhan Öz tarafından yapılacaktır. Sertifikası olmayan öğrencilerin laboratuvarlara girmesi mümkün olmayacaktır.

Daha önce sertifika almış araştırmacılara da bilgileri hatırlatması açısından yenileme eğitimi yapılacaktır.

03 Ekim 2024, Perşembe 7 kez görüntülendi