Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Kocatepe Mühendislik Bilimleri 1. Öğrenci Sempozyumu Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen törenle başladı.

30 Mayıs-1 Haziran 2022 tarihleri arasında 3 gün sürecek olan sempozyumun açış törenine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız ile akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tarafından düzenlenen Kocatepe Mühendislik Bilimleri 1. Öğrenci Sempozyumunda PepsiCo Lojistik Müdürü İrfan Tokpınar, “PepsiCo Tanıtımı ve Üretim Süreçlerinin Dijitalleşmesi” konusunu anlattı.

31 Mayıs 2022, Salı 196 kez görüntülendi